BÅDVÆRKSTED
Branchens skarpeste bådmekaniker

Få din båd gjort sejlklar på vores bådværksted

Vil du gerne have din båd på værksted, så den kan blive sejlklar, og du kan komme ud på bølgen blå igen?

Hos Premium Både står vi klar til at tage imod din båd på vores værksted i Slagelse. Vores dygtige bådmekanikere ordner gerne din båd her på vores værksted, men de kører også gerne ud, hvis du gerne vil hyre en bådmekaniker til udekørende arbejde.

Du kan trygt overlade din båd i vores hænder – så passer vi godt på den og sørger for, at den bliver klar til at komme ud at sejle igen.

Ønsker du professionel hjælp så kontakt os allerede i dag på tlf: 71 11 85 60, mail: service@premiumbaade.dk eller udfyld vores kontakt formular.

  Hvad kan din bådmekaniker hjælpe dig med?

  Motorbåde er nemme at manøvrere og lære at kende. Motorbåde kan bruges til mange ting. F.eks. til en hurtig lørdagstur, ud at spise på vandet med familie og venner, men du kan jo samtidig spænde vandski bagpå båden, bruge den til dykning, lystfiskeri eller …. mulighederne er mange.

  En motorbåd er nem og god at starte med, da den ikke kræver alverdens øvelse. De gør det nemt og hurtigt at komme på vandet. Der findes mange typer motorbåde. Små åbne og enkle både med plads til ca. 2-6 mennesker, eller man kan vælge motorbåde med kahyt. Se vores udvalg af motorbåde vi sælger hér.

  Mekanisk bådværksted

  Hos Premium Både har vi et værksted, hvor vi hjælper dig med den problemstilling du har. Vi har det nyeste testudstyr, da det giver os de bedst mulige forudsætninger. Med det udstyr kan vi bedst og mest præcist regne ud, hvad der skal til for at hjælpe dig med din problemstilling angående din båd.

  På vores bådværksted har vi meget erfaring og vores bådmekanikere er specialiseret inde for diesel- og benzinmotorer inden for fire forskellige mærker. Men bare rolig, selv hvis din båd er af et andet mærke, kan du stadig bruge vores værksted. 

  Vi kan også hjælpe dig med at gøre din båd salgsklar. Hvis du har besluttet dig for at sælge din båd, hjælper vi dig gerne med at få frisket den op så den fremstår flot og indbydende. På den måde, er det nemmere for dig, at sælge den når du finder en interesseret køber. 

  Moderne Bådværksted

  Trænger din båd til en mekanisk hånd eller skal den gøres sejlklar?

  Hos Premium Både har vi et mekanisk værksted i Slagelse, og skulle Slagelse ligge for langt fra dig og din båd, så kører vores dygtige bådmekanikere også gerne ud til dig, hvis du vil hyre en bådmekaniker.

  Vores mekaniker kan hjælpe dig med:

  Moderne bådværksted med det nyeste testudstyr

  På vores værksted i Slagelse har vi investeret i det nyeste testudstyr på markedet.

  Det betyder, at vi kan lave de mest nøjagtige udlæsninger og fejlsøgninger på din båd. Dermed har vi de bedste forudsætninger for at regne ud, hvad der vil være det bedste at gøre ved din båd.

  Bestil en tid på vores værksted allerede i dag – så tager vi professionel hånd om din båd.

  Din erfarne og specialiserede bådmekaniker

  På vores bådværksted er vi rig på erfaring og på know-how.
   
  Vores bådmekanikere har specialiseret sig i indenbordsmotorer af mærker som:

  Og det gælder både diesel- og benzinmotorer.

  Har du en båd med en motor af et andet mærke, kan du stadig gøre brug af vores værksted.

  Vil du gerne sælge din båd?

  Få din båd gjort klar til salg på vores værksted

  Står du i den situation, at du gerne vil af med din båd?

  Hvis du skal sælge en båd, vil det altid være en god idé at få den frisket op og gjort helt sejlklar. Så vil den være interessant for flere købere.

  Vores bådmekanikere hjælper dig gerne med at få det bedste frem i din båd. Vi reparerer gerne de ting, der trænger, og vi får gerne din båd til at fremstå flot og indbydende.

  Med vores hjælp kan du være sikker på, at din båd bliver mere attraktiv og dermed nemmere at sælge, når du støder på en interesseret køber.

  Ønsker du professionel hjælp til at sælge din båd, så står vi også altid klar til at hjælpe dig.
  Klik for neden og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge din båd.

   Book en tid på vores værksted – skriv eller ring til os

   Vil du gerne have os til at tage et kig på din båd? Eller vil du gerne vide mere om de ydelser, vi kan tilbyde dig på vores værksted? Så ring til os allerede i dag.

   Sammen finder vi en dag, hvor du enten kan aflevere din båd her på vores værksted, eller hvor vi kan sende en bådmekaniker hen til det sted, hvor du har din båd.

   Ring til os på telefon 72 11 85 60, eller skriv til os på Service@premiumbaade.dk.