Både fra AW Yachts

Klik på billederne for at gå til varemærket

Hvorfor AW Yachts?

Drømmer du om at blive den heldige ejer af en båd fra AW Yachts? Så kan du købe en af de nyeste og mest populære både gennem os.

Hos Premium Både forhandler vi AW Yachts, og vi kan hjælpe dig med at få din drøm om en skøn ny båd til at gå i opfyldelse. AW Yachts er et bådmærke, der slår sig på minimalisme og enkelt design, men som på en og samme tid også er sporty og elegant.

Er du på jagt efter en luksusbåd med masser af skønne detaljer og et elegant og sporty look? Så tag et kig på de AW Yachts-både, som du kan købe hos os.

Fordele ved at købe en AW Yachts-båd gennem os

AW Yachts Aspre 720 GT – når du ønsker dig en stor og luksuriøs båd

AW Yachts Aspre 720 GT er navnet på en af de nyeste 2021-modeller fra det populære bådmærke. Her får du en flot båd med kabine og badeværelse.

Med en Aspre 720 GT fra AW Yachts får du en stor og rummelig båd, der er designet til at kunne sejle med syv personer ombord. Der er tale om en eksklusiv båd, der gør det yderst behageligt for dig og dine medpassagerer at opholde jer på vandet.

Prisen på båden inkl 200 HK Mercury – 700.000DKK


Kom sikkert i havn med din båd handel

Hos Premium Både sætter vi en stor ære i at guide vores kunder til det rigtige valg af ny båd. 

Der er mange ting man skal være obs på når man skal handle båd og vi ved godt markedet kan være uoverskueligt hvis man ikke ved hvad man skal kigge efter.

Premium Både sælger over 200 nye og brugte både hvert år så man er i trygge hænder hos os. 

Kontakt os gerne for at få en snak om din nye båd! 

Hvordan er Aspre 720 GT fra AW Yachts indrettet?

Kabinen indeholder:

• 4 sove pladser 
• 1 separat badeværelse
• Et yderst komfortabelt spiseområde med bord og bænke

Båden er desuden udstyret med et foldbart tag. Skinner solen fra en skyfri himmel, når du er ude at sejle, kan du få solens stråler til at trænge ind i halvdelen af kabinen og hele bådens cockpit.

Båden er designet til, at du kan nyde al slags vejr ombord.

Få mere viden om båden fra AW Yachts

Er du nysgerrig efter at vide mere om Aspre 720 GT? Eller vil du gerne se båden udstillet og mærke på egen krop, hvordan det er at være ombord på den?

Så hører vi meget gerne fra dig. Vi tager os altid tid til en snak med dig, så du kan få den viden, du efterspørger, og du kan spore dig ind på, om den båd, vi forhandler, er det rette match for dig.

Giv os et kald på telefon 72 11 85 60, eller send en e-mail til os på salg@premiumbaade.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om dine båddrømme.